Vørs, Pernille Kim – Advokatens marionetdukke

Anmeldereksemplar fra Forlaget Drømmefangeren

Advokatens Marionetdukke af Pernille Vørs

Advokatens Marionetdukke er ikke bare en god historie, det er en fantastisk historie uden dens lige. Og den perfekte efterfølger og afslutning på Advokatens Drømmefanger. Pernille Vørs fanger mig fra første side med, denne yderst velskrevet og fængslende historie om Isidora og Jannik. Den holder mig som læser på dupperne hele tiden. Der er ikke et øjebliks ro, ikke et øjebliks tøven i det skrevne ord. Advokatens Marionetdukke er fyldt med alt det som kvinder drømmer om og få vil indrømme. Jeg sidder med et smil på læben og en god lummer følelse af at være forført, forført af ord som rammer præcist hvor de skal. Pernille Vørs vidunderlige bog er fyldt med kærlighed, drama, hed hot sex og lækre mænd…. læs: Jannik. Mit hjerte græder dog for Isidora og Jannik og den rutchebane tur de skal igennem, alle de følelser der fare igennem mig når jeg læser deres historie er “hold arme og ben i vognen og forbered dig på den ultimative tur i verdens største rutchebane”. Pernille Vørs formår også at bringe et solidt budskab om at man ikke skal se skævt til en dansk erotik forfatter, for med det enorme format Pernille Vørs besidder i sine historier er der kun en vej og det er OP. Pernille Vørs er min absolutte ynglings danske forfatter og jeg ser frem til endnu flere fantastiske børger fra hende.
Advokatens Marionetdukke får  fra mig.

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Pernille Vørs har du snydt dig selv for en læseoplevelse af format. Alle hendes bøger er et must read.

Med ønsket om god læselyst.

Winnie Jæger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *