Om mig

 

- 056At læse er for mig en passion, som jeg dyrker hvor og hvornår det end er muligt… Det er mit narkotikum. Jeg sniger mig til et par sider, mens jeg laver laver mad, slæber altid rundt med en bog, hvis nu der skulle opstå en tidslomme, som kan tillade mig at nappe et enkelt kapitel.

Passionen startede som barn med de uskyldige Troldepus og Puk-bøger, for sidenhen i teenage-årerne – i et forsøg på at bevise, at jeg bevægede mig over i de voksnes rækker – at krybe på bævrende knæ og med puden under armen ind i Stephen King’s uhyggelige univers. I dag står King stadig og pynter i bogreolen – omend ret slidte og falmede, men nu krydrer jeg hellere min hverdag med mange forskellige forfattere og holder mig til erotik og fantasy.

Ofte kan jeg have gang i flere bøger på én gang, fordi der findes så mange fantastiske historier, som bare venter på at blive læst og, jeg kan have svært ved at holde mig til én af gangen… Tænk engang på hvormange mordgåder jeg løser, hvormange overfald jeg bliver udsat for og ikke mindst, hvor mange affærer jeg har i løbet af en rigtig god læseuge ;-)

At læse bøger, at kigge på bøger og at snakke om bøger har efterhånden taget lidt overhånd og for at bevare familiefreden startede jeg derfor denne blog. Her kan jeg boltre mig lige så tosset jeg vil og snakke litteratur uden at genere familien mere end højst nødvendigt. Jeg kan sige min uforbeholdne mening, jeg kan læse lige så mange billige romaner, slibrige noveller eller blodige krimier, som jeg vil, og jeg kan skamrose eller kritisere, ligesom jeg lyster. Det her er mit frirum…

Jeg anmelder gerne for forlag eller direkte for forfattere. Jeg kan kontaktes på mail: rikkeajensen@gmail.com

Postadresse: ID30497921 Rikke Ella Andrup, Postboks 7375, 9800 Hjørring

Redaktør og Beautiful Reader for DreamLitt 

dreamlitt

 

 

 

 

Gæsteblogger for Lovebooks, hvor jeg blogger og anmelder chick-lit, romance og erotik.

lovebooks (2)

 

 

 

Tidligere VIP-blogger for www.krimifan.dk

 

rikke-blog

 

 

 

 

One thought on “Om mig

  1. Kære Rikke
    Vi er interesserede i at komme i kontakt med dig angående et nyt forlagskoncept. Du kan læse mere på: http://dreamlitt.com/beautiful-readers/ – Jeg kan dog ikke finde en emailadresse til dig, derfor sender jeg denne kommentar afsted og håber du læser den.
    Send mig gerne en mail, og jeg vil skrive til dig angående konceptet.
    /Rikki

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *