Keeland, Vi – Bossman

Sponsoreret eksemplar fra Bog og Idé

Andrups Bookshelf giver 4 ud af 5 stjerner.

Efter en lang pause fra bøgernes verden kunne jeg simpelthen ikke holde fingrene fra Vi Keelands Bossman. Cover, bagsidetekst og genren dragede mig tilbage til hyggestunderne fordybet i en god fortælling.

Den romantiske og erotiske fortælling handler om Reese og Chase, der, på trods af Reese’ indhærdige forsøg på at stritte imod, indleder et forhold. 

Når jeg nu har læst bog og skal forsøge at referere til den, slår det mig, hvor kliché-agtig den egenligt lyder. Vi har alt det sædvanlige indhold til denne ‘kød’-ret. Den rige, smaskhamrende lækre mand, der mener, at hans krydderier er den manglende ingredients for at fremhæve den skønne, selvstændige kvindes essenser. Den stædige kvinde som pure nægter at mangle noget som helst. Hun har prøvet at blive brændt på én gang før og skal ikke have mere salt gnedet i såret. Meeeen det er jo bare et spørgsmål om tid, før manden har blødgjort hende og hun smelter som smør. Dog kommer der ikke til at gå lang tid, før en bitter smag sniger sig ind og fordærver forholdet. Mens bekymringsrynkerne bryder frem på læserens pande, kan parret se på resterne af forholdet blive smidt i skraldespanden. Frygt dog ej… desserten skal nok blive serveret og det er med topping og indbydende tilbehør.

På trods af at Vi Keelans fortælling er gennemskuelig og bestemt ikke giver en belastende omgang hjernegymnastik, så fastholdt hun mig med et letlæst sprog, god og https://www.cialissansordonnancefr24.com/ realistisk erotik og ikke mindst en behagelig kærlighedshistorie tilført et strejf af drama. Forfatteren har skrevet en dejlig feel-good bog, som gav mig et tiltrængt pusterum fra hverdagen. Jeg har kun tilbage at sige… Velbekomme!

Frøken Andrup

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *