Er I med på lidt sjov?

‘Anna og det fransk kys‘ udkommer på fredag den 10. april, og du kan allerede smuglæse lidt fra bogen i den gratis læseprøve. Men hvad nu hvis du kan vinde bogen? Hent den gratis læseprøve her, når du kommer til side 28 skal du finde linie 9 fra bunden. Meredith stiller Anna et spørgsmål (find det) – spørgsmålet er simpelt, men det skal dit svare ikke være.

Kom med dit svar – jeg finder den vinder, som jeg syntes kommer med det mest originale, opfindsomme, humoristiske, frække eller bemærkelsesværdige svar. Jeg trækker en vinder på søndag.

Kom i sving, lad os gøre det lidt sjovt, mens vi venter på, at bogen kommer i boghandlen. Skriv dit svar i kommentarfeltet her på bloggen eller på facebook. Og del selvfølgelig gerne…

HUSK også at Lovebooks har Read-along i hele april med ‘Anna og det franske kys’, læs mere her

/Frøken Andrup in a love-mood

6 thoughts on “Er I med på lidt sjov?

 1. Nej, jeg kan ikke fransk, men jeg kan italiensk. La vita e Bella. Sono una Ragazza

 2. Fransk… Det er det der flotte, forførende, syngende sprog… Om jeg kan fransk? Det kan godt være, at min kæreste synes jeg er flot og forførende, og jeg prøver da nogle gange at synge, men han spørger altid, om jeg har det godt, for det lyder, som om jeg er alvorligt syg. Hmm, hvis bare jeg kunne dette sprog. Jeg husker, dem der havde fransk i gymnasiet. Det var som om, det ikke kun var sproget de lærte. Jeg husker, at de holdt franskcaféer, hvor de spiste crossanter, havde franske baretter på og så franske film, og de hyggede sig gevaldigt! Nej, jeg kan ikke fransk, og taler vel heller ikke andre sprog end det grimme danske særlig godt, men jeg ved alligevel hvordan man hygger sig, og når jeg er alene, drømmer jeg mig til det romantiske Frankrig, hvor jeg slentrer gennem de franske gader, mens det flotte sprog flyder fra de franske munde, og jeg ser min kæreste ind i øjnene. Jeg er forelsket! Ikke i sproget jeg ikke kan eller kulturen jeg endnu ikke kende, men i manden jeg har været sammen med i 5 år og som stadig fascinerer mig. Så er alt andet ligegyldigt… kun en kulisse i vores egen flotte og forførende tilværelse.

 3. “Nej desværre og jeg har ikke tænkt mig at øve det med dig” siger jeg “men sproget kan vi godt terpe lidt sammen så jeg i det mindste kan få noget at spise som jeg ved hvad er”

  Ha ha sjov konkurrence Rikke,skulle dog lige have tankerne op af havnebassinet for at komme med et relativt sobert bud haha 🙂 De andre har jeg selvcensureret,da de vist passede bedre ind på “de grå sider” eller lignende!! Det er jo trods alt kun teenagere der har en samtale 😉

 4. Jamen jeg kan kun sige få ting på fransk trods 10-ugers kursus på mit gamle studie. Til gengæld lærte jeg to vigtige sætninger på en gymnasietur tilbage i 2008 – Je’m appelle Ann-Kristine og den vigtigste – Je t’aime en chocolat. Jeg boede hos en familie i en uge, som hurtigt bemærkede at jeg var glad for chokolade 🙂 Jeg vil dog gerne lære sproget en dag og har både Moliere og Sartre stående til den dag det lykkedes. Kan du egentlig selv fransk?

 5. Nej, jeg kan ikke tale Fransk. Men jeg kan tale Dansk, Græsk og Engelsk. Jeg synes at Fransk er et flot sprog, så jeg har meldt mig til det på aftenskole til vinter.

 6. …om jeg kan fransk? Jeg kan rigtig meget fransk :o) Jeg kan bla. lave “Gateau Marcel”, som du aldrig har smagt den før. Jeg kan fremtrylle de mest fantastiske “Crepes Suzette”.
  Min ynglings sætning på fransk er: “hâHez-vous lentement”
  Derudover kan jeg noget andet “Fransk”, men det vil jeg ikke fortælle dog om….. Det er kun for særligt udvalgte… :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *