Banks, Maya – Endelig sikker

Anmeldereksemplar tilsendt af LoveBooks

Endelig Sikker af Maya Banks

Jeg var utrolig begejstret for Maya Banks da jeg læste Gnist, Glød og Ild også kaldet Breathless-trilogien. Og var fan fra dag ét af. Men efterfølgende har hun skuffet mig en del, og ikke mindst i denne sidste bog i Slow Burn-serien. Den forrige serie der er oversat til dansk Surrender-trilogien, var klart bedre. Den rykkede grænser og gav indsigt i en anden verden, og var klart mere modig i sproget.

Ideen om historien i Endelig Sikker er rigtig god, Jeg kan rigtig godt li´ de beskrevne personer i bogen, og de sidste 40 sider. Vi møder gamle kendinger og nye. Og lære dem alle bedre at kende. acheter du cialis en ligne Dog finder jeg som læser aldrig rigtig ud af hvem deres fjende egentlig er og hvorfor, den eller de personer som alle tre bøger igennem har drevet gæk med Devereaux Security. Og derfor bliver denne bog til tider meget kedelig, der mangler noget, et eller andet, var den peppet lidt mere op, med endnu mere drama eller erotik, ville den nok fange mig bedre. Men den er fyldt med gentagelse på gentagelse på gentagelse. Ja, den er heldigvis også toppet med masser af kærlighed, og jeg elsker kærlighedsbøger, men der mangler noget til at bakke den op. Og det er rigtig synd for dette kunne have været en super god bog og historie. Jeg er ked af at sige det men Maya Banks skal virkelig oppe sig nu, for at holde mig fast som læser. Men jeg er overbevist om at hun godt kan.

Selvom jeg er skuffet over Slow Burn-serien, kan vi som læsere se frem til et forår og sommer i Maya Banks verden men den nye Enforcers-serie. Der handler om Evangeline og Drake. Dog er det med tårn høje forventninger til Maya Banks.

Med ønsket om god læselyst.

Winnie Jæger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *